Ливърпул съхрани мечтата си за участие в Шампионската лига през

...
Ливърпул съхрани мечтата си за участие в Шампионската лига през
Коментари Харесай

Вратарят на Ливърпул - Алисон, донесе изключително ценна победа на своя тим

Ливърпул запази фантазията си за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон след трагична победа над Уест Бромич Албиън с 2:1. Робсън-Кану даде задатък на домакините в 15-ата минута, а Мохамед Салах изравни в 33-ата. В шестата минута на добавеното време към срещата стражът на " алените " Алисон Бекер се включи в офанзива, с цел да засече с глава центриране от корнер на Александър-Арнолд.

Уест Бромич поведе в резултата в 15-ата минута, когато Перейра изведе Робсън-Кану, който технично насочи към далечния ъгъл на вратата на Алисон за 1:0.

Десетина минути по-късно Тиаго Алкантара откри с пас в наказателното поле Садио Мане, само че изстрелът на нападателя на Ливърпул не бе прецизен. В 28-ата минута Джонстън без проблем избави удар на Мохамед Салах. В 33-тата минута Мане се пребори за топката на границата на наказателното поле и чукна към Салах, който се разписа за 1:1. В 35-ата минута гостите можеха да стигнат до обрата Мане опита подаване с пета, топката се отклони от защитник на домакините и във Фирмино, който стреля мощно, само че топката срещна гредата.

В 42-рата минута Мане нанесе доста добър удар от границата на наказателното поле, само че Кайл Бартли съумя да отклони топката с глава. В 49-ата минута Мане прати топката във вратата, само че попадението вярно бе анулирано поради засада. В 57-ата минута Салах стреля право в Джонстън. В 70-ата минута Бартли вкара от близко. Попадението обаче не бе поради засада на Филипс, който пречеше на видимостта на Алисон. В 83-тата минута Александър-Арнолд си освободи пространство за изстрел, само че прати топката над вратата.

В 96-ата минута вратарят на Ливърпул избави мърсисайдци. След центриране от корнер Алисон, който се беше присъединил в офанзива, прати топката с глава във вратата на УБА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР