Ливърпул беше победен от Реал Мадрид снощи, в първия четвъртфинален

...
Ливърпул беше победен от Реал Мадрид снощи, в първия четвъртфинален
Коментари Харесай

Бивш треньор на Реал: Клоп не биваше да унижава Кейта така

Ливърпул беше надвит от Реал Мадрид нощес, в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига с 1:3.

Разочарован от резултата и евентуално от неприятната тактичност, която приготви, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп направи първата промяна в 42-ата минута. Специалистът в профил Наби Кейта от терена, а на негово място влезе Тиаго Алкантара.

Ходът, който евентуално беше оневинен, срещна доста рецензии. Футболните специалисти са съгласни, че Клоп е могъл да направи смяната на полувремето.

" Чудя се дали е трябвало да унижава играча по този метод, три минути преди края на полувремето. Това евентуално е наказване ", сподели някогашният състезател и треньор на Реал Хорхе Валдано.

" Това беше тактическа смяна, едно от нещата, които не одобрявам. Когато извършите това, наподобява, че единствено един състезател е виновен за играта в първата част. Кейта не беше виновен за неприятната ни игра. Той не играеше добре, само че в този миг можех да направя още няколко промени. Трябваше да го направя, в този момент не съм удовлетворен, че приказваме за тази промяна. Ще повторя, че това беше тактическа смяна ", сподели мениджърът на Ливърпул след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР