Липсата на достатъчно свободно време често се явява като основна

...
Липсата на достатъчно свободно време често се явява като основна
Коментари Харесай

Най-лесната и вкусна торта само с 3 съставки

Липсата на задоволително свободно време постоянно се явява като съществена причина домакините да не подготвят торти вкъщи, а да залагат на предлаганите в сладкарници и магазини.
Много постоянно подценяваме тези лесни и простички предписания, които в действителност ни разрешават да се насладим на необикновено вкусни сладкиши и торти. Днес ще ви предложим една в действителност лесна торта, чиято изработка е обвързана единствено с 3 съставки.
Ето я и кралицата на десертите:
Торта с банани и сметана
Продуктите, които да си набавите:
• Медени бисквити или меденки - 500 грама
• Заквасена сметана (минимум 2% масленост) – 500 грама
• 5 броя узрели банани
Това са всички артикули, с помощта на които ще можете да опитате усета на кулинарното чудо.
Ще вмъкнем, че сладкишът не се нуждае от печене, бъркане, месене и каквото друго се сетите. Единствената специфичност, обвързвана с приготвянето му, е времето, в което би трябвало да отлежи в хладилника, тъй че да стегне и да бъде съвършен за похапване.
Как да приготвим вкусната торта?
Най-напред разбъркайте сметаната. Ако бананите са задоволително узрели и сладки, то няма да имате потребност от в допълнение подслаждане. Към сметаната можете да добавите ванилова есенция, тъй че да наблегнете усета на сладкиша.
 Сочна и вкусна торта, която се подготвя за 30 минути Сочна и вкусна торта, която се подготвя за 30 минути
Днес ви предлагаме лесна рецепта за вкусна торта, която се подготвя за 30 минути. Това са продуктите, които са ви нужни: 140 гр...

Бананите ги нарежете на филийки, а бисквитите е належащо да са с дебелина към 6 – 7 мм.
Сега идва ред на самото сглобяване на тортата. Вземете си дълбока тавичка или купа и започнете да подреждате от меденките на дъното й.
Вторият ред е сметаната, която би трябвало щедро да покрие медения блат. След това наредете кръгчета банани и по този начин, до момента в който продуктите ви не свършат.
Важно е да отбележим, че тортата би трябвало да приключи с меденки, покрити със сметана, тъй че да наподобява красива на тип.
 Сочна торта с ванилов крем и сметана Сочна торта с ванилов крем и сметана
Предлагаме ви лесна рецепта за торта от два типа бисквити, ванилов крем и бита сметана. Това са продуктите, които са ви нужни: 1...

Може сред блатовете да добавите домашно подготвен течен шоколад или като свършек да употребявате натрошени ядки, кокосови стърготини или друго, което предпочитате.
Покрийте тавичката с фолио и оставете в ледник за към 4-5 часа.
След това разрежете на триъгълници и поднесете с усмивка на вашите деца.
Насладете се на невероятния бананов усет и поглезете всичките си сетива!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР