Липса на енергичност през сивите зимни месеци? Ние знаем кои

...
Липса на енергичност през сивите зимни месеци? Ние знаем кои
Коментари Харесай

Супер: 8 храни, които ще направят чудеса с тялото ни!

Липса на активност през сивите зимни месеци? Ние знаем кои артикули ще покачат вашата мощ.

Внимание: 9 храни, които могат да ви убият

Не знаете от кое място да съберете сили, с цел да прекарате плодотворно работните дни? Сивите и студени дни напряко ви унищожават? Е, в случай че всичко това ви е познато, то знаете какъв брой е мъчно да се заредите с нужната сила.

Кафето и енергийните питиета несъмнено ободряват, само че единствено за малко. Плодовете, ядките и други артикули, съдържащи комплицирани въглехидрати, както и потребни за организма фибри и протеини, ще оказват помощ на тялото да се развесели.

„ Въглехидратите се разграждат до глюкоза, главният източник на сила за тялото “, споделя диетологът Джермейн Гай. Според специалиста е значимо да изберете постепенно разграждащи се въглехидрати - те носят най-голяма изгода за организма и го зареждат с сила.

5 храни с вълшебен качества

Но бързите въглехидрати, които се намират в продуктите от брашно, шоколадовите питейни заведения и газираните питиета, пълнени със захар, би трябвало да се изхвърлят от менюто ни - те притъпяват възприятието на апетит единствено за малко време и в това време не обезпечават на организма нужната сила.

Затова от jenata.blitz.bg сформираха лист с осем продукта, които могат да ви развеселят и да ви обезпечат витамини през целия ден.

Но кои са те ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР