Lionsgate Entertainment е продуцентско студио, стоящо зад много известни франчайзи

...
Lionsgate Entertainment е продуцентско студио, стоящо зад много известни франчайзи
Коментари Харесай

Джерард Бътлър отново е герой-спасител в нов екшън

Lionsgate Entertainment е продуцентско студио, стоящо зад доста известни франчайзи като „ Рамбо ", „ Игрите на глада " и „ Джон Уик ". Те имат пръст и във франчайза, част от който са " Код: Олимп " и „ Код: Лондон " с Джерард Бътлър в ролята на сътрудник от тайните служби, който в продължение на три кино лентата пази президента в голям брой сюжети. Но идващият им огромен екшън филм с присъединяване на шотландския артист получава доближаване на датата на премиерата. Според „ Deadline " Lionsgate реалокира новия филм на Джерард Бътлър " Plane " от 27 януари на 13 януари, заяви БГНЕС.

Филмът е екшън трилър, разказващ за водача Броуди Торънс (Бътлър), който катастрофира, с цел да избегне гръмотевична стихия, и се озовава на рисков и разкъсван от война остров. Според сюжета Бътлър се пробва да избави група от пасажерите си от войска бойци, единствено благодарение на наказан палач.

Заедно с Джерард Бътлър в „ Plane " е някогашният ученик на Marvel Cinematic Universe от сериала на Netflix „ Luke Cage ", Майк Колтър. Колтър е взел участие в някои от най-значимите планове през последните две десетилетия, в това число телевизионни сериали като ER, „ Blue Bloods " и голям брой версии на „ Закон и ред ", както и в високобюджетни филми като „ Агент Солт " и „ Мъже в черно 3 ". Ролята му на Люк Кейдж в личния му спиноф сериал „ Jessica Jones " и " The Defenders " на MCU обаче го извеждат на напред във времето в промишлеността и му обезпечават още значими функции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР