Лионел Меси остана доволен от успеха с 3:0 над Ливърпул,

...
Лионел Меси остана доволен от успеха с 3:0 над Ливърпул,
Коментари Харесай

Меси: Можехме да бием и с повече, но съм доволен

Лионел Меси остана удовлетворен от триумфа с 3:0 над Ливърпул, въпреки и да изрази леко страдание от пропуснатите шансове за още един гол в самия край.

"Последната опция беше доста хубава, само че я пропуснахме. Все отново 3:0 е добър резултат. Не е завършил конфликтът, ще натискат на реванша, сложен стадион за игра е. Но през днешния ден съм удовлетворен от постигнатото ", съобщи осъществилиятт своя гол №600 аржентинец директно след края на дуела.

"Много високо движение постановиха, направляваха в дадени моменти, играят доста физически футбол, не сме привикнали на сходен жанр, контра след контра. Не сме привикнали и по тази причина ни лиши малко повече старания. В последна сметка се получи добре. "

"Най-важното беше, че не допуснахме гол. През първото полувреме бяхме по-добре, през второто ни натиснаха повече, не можехме да излезем. Търсеха гол, единствено че успяхме да удържим и това е добър задатък за нас. "

А по отношение на фамозния си гол от директен свободен удар показа: "Да, влезе доста зрелищно. Търсех това да направя, имах шанс, стана доста хубаво. "

Той разяснява и знака, който направи след гола, който е бил ориентиран към почитателите и освиркванията им към Филипе Коутиньо. "Това беше доста прекрасен миг и желаех да ги помоля да не освиркват. Всички би трябвало да сме едно - аудитория, тим, всички. Да гледаме напред и дружно да реализираме задачите си. Да, за Коутиньо беше. Много е грозно да видиш по какъв начин освиркват един съотборник, не би трябвало по този начин. Трябва да сме всички дружно, сплотени за мачовете, които остават. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР