Лионел Меси бе изключително щастлив след успеха над Нидерландия. Аржентина

...
Лионел Меси бе изключително щастлив след успеха над Нидерландия. Аржентина
Коментари Харесай

Меси: Този отбор знае кога да играе и кога да се бори

Лионел Меси бе извънредно благополучен след триумфа над Нидерландия. Аржентина завоюва след дузпи четвъртфинала на Световното състезание и ще се изправи против Хърватия на полуфиналите в Катар.

" Много сме щастливи за нас и за хората, които ни поддържат ", показа капитанът на Аржентина след срещата. " Много наслада и облекчение. Страдахме доста от метода, по който се разви мача, само че това е четвъртфинал. На някакъв стадий би трябвало да страдаш, само че преодоляхме препяствието ", добави той.

" Този тим схваща моментите от играта. Когато би трябвало да играе, играе, а когато би трябвало да се бори ", сподели още Меси. Той и съотборниците му трябваше да се оправят с доста прочувствени моменти в срещата, откакто позволиха равнене до 2:2 в самия завършек на постоянното време.

Лео се оплака от дейностите на испанския арбитър Матеу Лаос: " Не желая да приказвам за съдията, защоот ще ме санкционират. Бяхме обезпокоени преди мача, тъй като знаехме какво ни чака. ФИФА би трябвало да прегледа обстановката, тъй като не може да поставя арбитър, който не е на равнището на събитието ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР