Линиите по дланта се смятат за най-лесно поддаващите се на

...
Линиите по дланта се смятат за най-лесно поддаващите се на
Коментари Харесай

Няма По-Точно! Разберете Своята Съдба Според Линиите На Дланта Си. Ето Как!

Линиите по дланта се считат за най-лесно поддаващите се на прочитане черти на характера, на минали, настоящи и бъдещи неща. Освен главните основни и странични линии, по дланта се преглеждат и не изключително значимите черти и знаци - кръстчета, звездички или триъгълници. Ето кои са съдбовните линии по дланта и какво ни споделят те:

- Линия на живота – Тя стартира сред палеца и показалеца, и е главен индикатор за продължителността на живота. Други считат, че е индикатор за жизнеността на индивида. Ако и на двете ръце тази линия се раздвоява, това приказва за смъртна заплаха. Ако линията е двойна, то тя е индикатор за огромна витална мощ, а при дамите - за „ безгранична пристрастеност ".

Когато линията на живота е накъсана, то живота на този човек ще е изпълнен с заболявания и премеждия. Ако ли пък е дълга, непрекъсната и добре подчертана, то ви чака предобър и дълъг живот.

- Линия на разсъдъка (главата) – Тя стартира от края на дланта, под показалеца и върви през цялата длан, до вътрешния й борд. Много постоянно линията на разсъдъка стартира от едно и също място с тази на живота.

Когато е права и дълга, линията на разсъдъка приказва за душевно равновесие, а когато е накъсана - травма на главата, неприятна памет или нелепост. Ако е прекомерно дълга, линията символизира „ нездравословно мъдруване ", в случай че е извита към корена на дребния пръст, приказва за прозорливост.

Когато линията е напълно ориентирана на долу, приказва за огромно въображение, а в случай че приключва с вилица, чийто един клон е ориентиран надолу към китката, издава дарба да се сътворяват безапелационни, въпреки и постоянно нереални картини.

- Линия на сърцето – Тя стартира от показалеца и приключва под корена на дребния пръст. Ако е непрекъсната, това приказва за фамилно благополучие. Ако приключва под междинния пръст, сочи разтревожен живот, а под показалеца - огромна добрина. Когато клон на линията на сърцето върви към показалеца, това сочи лоялност от ваша страна, а в случай че останалите линии я пресичат няколко пъти, явно сте с променлив темперамент.

- Линия на ориста – Тя стартира от китката или от линията на живота и свършва под междинния пръст. Линията на ориста се мени през целия човешки живо, като мястото, където пресича линията на разсъдъка, значи трийсетгодишна възраст.

Ако е дългата и добре обрисувана, това приказва за добра и спокойна орис, обезпечен триумф и добра напреднала възраст, само че когато е неразбираема, символизира непостоянна, променлива орис. Ако линията безусловно „ влезе " чак в пръста, става дума за „ огромна орис ” - добра или неприятна.

- Линии по китката – Те нормално са два или три реда. Приличат на верижки. Ако имате такива, това подсигурява дълъг и благополучен живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР