Линди Коен е австралийска диетоложка, нутриционистка и блогърка, която се

...
Линди Коен е австралийска диетоложка, нутриционистка и блогърка, която се
Коментари Харесай

Нутриционистка: Не се сравнявайте с непознати от Инстаграм

Линди Коен е австралийска диетоложка, нутриционистка и блогърка, която се изправи против съвършените фотоси в Инстаграм, които заливат фийдовете ни.

Коен споделя серия колажи в профила си, на които демонстрира по какъв начин наподобява в съвършената обстановка и светлина, представяйки се по допустимо най-атрактивния метод, а от другата страна демонстрира елементарна фотография във типа, в който множеството дами биха изглеждали, в случай че просто се снимат за Инстаграм, написа.
 768x-1  768x-2  768x-3  768x-4  768x  orig
„Това е още един образец за какво не би трябвало да сравняваш себе или тялото си с непознати в Инстаграм“, споделя Линди.

И добавя: „Снимките са снимани с 10 минути разлика. Тази вляво съм аз, до момента в който театралнича на уместно осветяване. Другата вдясно демонстрира метода, по който наподобявам, когато излизам на разходка.“

Коен е споделила фотоси под наслов „Инстаграм против реалността“ за да окуражи хората да не се съпоставят със фотосите, които виждат в интернет.

„Промотирайте възприемането на действителността. Бъдете модел за подражание“, споделя Коен. В обществените мрежи има доста хора, които усещат непрекъснат напън да наподобяват по избран метод.

Чрез блога си и обществените медии Коен се стреми да покаже истината и споделя фотоси, които не са обработвани в допълнение, с цел да изтъкне, че това, което виждаме в Инстаграм, не е същински живот.

Подобно на Коен, моделите Искра Лоурънс, Ла’Теша Томас и Чеси Кинг също употребяват своите платформи в обществените мрежи, с цел да оспорят упованията, които обществените медии слагат за това, по какъв начин би трябвало или не би трябвало да изглеждаме.

Все повече известни персони и инфлуенсъри прокламират позитивно отношение към личното тяло. Много постоянно те демонстрират в обществените мрежи несъвършенствата на телата си, с което желаят да обяснят на всички, изключително на младите дами, че никой не е съвършен и всеки би трябвало да се харесва подобен, какъвто е.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР