Линда Еванджелиста изглежда безупречно за септемврийския брой на Vogue Великобритания.

...
Линда Еванджелиста изглежда безупречно за септемврийския брой на Vogue Великобритания.
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста е преобразена за първа корица на списание след инцидента с естестична процедура

Линда Еванджелиста наподобява безупречно за септемврийския брой на Vogue Англия . Красивите фотоси не демонстрират същинския метод, по който тя наподобява , признава супермоделът от 90-те години в изявление за списанието.

В края на предходната година Еванджелиста за първи път показа обществено, че процедура за лишаване на мазнини от лицето ѝ (наречена CoolSculpting) я е оставила „ трайно деформирана “ и „ брутално обезобразена “, причинявайки непряк резултат - парадоксална мастна хиперплазия , който кара третираните области да се усилват, втвърдяват и изтръпват.

Моделът споделя, че гримьорката Пат Макграт употребява тиксо и ластици, покрити с шапки и шалове, с цел да изпъне обратно лицето, челюстта и шията ѝ за фрагментите във Vogue.

„ Това не е моята челюст и врат в действителния живот – и не мога да се разхождам с лента и ластици на всички места “, сподели Еванджелиста. „ Опитвам се да се обичам такава, какъвто съм. Но за фотосите... Вижте, за фотосите постоянно си мисля, че сме тук, с цел да сътворяваме мечти. Ние сътворяваме фантазии. Мисля, че е разрешено. Освен това, при тези фотоси са се погрижили за всичките ми несигурности, с цел да мога да върша това, което обичам. “

Освен това, при тези фотоси са се погрижили за всичките ми несигурности, с цел да мога да върша това, което обичам. “

През септември 2021 година Еванджелиста завежда дело за 50 милиона $ против Zeltiq – компанията, създала козметичната процедура CoolSculpting, утвърдена и от Агенция за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати (FDA). След като делото е позволено през юли, от Zeltiq настояват в изявение за Vogue: „ Радваме се, че разрешихме този въпрос с госпожа Еванджелиста. Нашият фокус продължава да бъде върху укрепването на доверието посредством даване на безвредни, надеждни естетични артикули и услуги, подкрепени от науката. CoolSculpting е утвърдено от FDA, неинвазивно лекуване за забележими мастни издутини в деветте области на тялото. “

Според производителя непряк резултат поражда на 1 от всеки 4000 случая, въпреки проучване от Американското общество на пластичните хирурзи да сочи, че се появява при 0,72% от случаите или 1 на всеки 138 процедури, означават от El Pais.
 Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините  Красотата на Линда Еванджелиста през годините
През февруари 2022 година Еванджелиста описа своята история в списание People, на което разреши и да я снима. Припомнете си тук ►

Но макар скорошната си рекламна акция за Fendi и новата си корица за Vogue, моделът се колебае да назова това „ завръщане “.

„ Излекувана ли съм душевен? Категорично не. Но съм толкоз признателна за поддръжката, която получих от моите другари и от моята индустрия… Няма да ме видите по бански, това е несъмнено “, споделя тя. „ Ще бъде мъчно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, мачкане, залепване, прилепяне или други трикове... “, прибавя още моделът.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР