Лин-Мануел Миранда - създателят на хитовия бродуейски мюзикъл Хамилтън, популярната

...
Лин-Мануел Миранда - създателят на хитовия бродуейски мюзикъл Хамилтън, популярната
Коментари Харесай

Големите победители на „интернет Оскарите“

Лин-Мануел Миранда - основателят на хитовия бродуейски мюзикъл " Хамилтън ", известната поредност " Игра на тронове " на телевизия HBO и Сюзан Фаулър - основна фигура в придвижването #Аз също, са измежду отличените на годишните награди " Уеби ", известни още като интернет " Оскар " -и, съобщи Асошиейтед прес.
 
Миранда завоюва приз " Уеби " за принос в работа на обществото и за обществена интензивност. Отличието се присъжда на композитора, текстописец, драматург и артист за дейната активност за подкрепяне на благотворителни организации, набиращи средства за потърпевшите от урагана Мария.
 
Хитовият сериал " Игра на тронове " е отличен в категорията за изцяло наличие в обществените медии.
 
Сюзан Фаулър - основна фигура в придвижването #Аз също , е оповестена за интернет персона на годината.
 
Сред отличниците се подреждат и звезди на музиката от ранга на Джей-Зи , Кейти Пери и Лейди Гага .
 
Призовете се присъждат в десетки категории, измежду които за уеб сайтове , реклама и медии , онлайн видео , мобилни уеб сайтове и приложения , и обществени медии .
 
Носителите на 22-ите годишни награди " Уеби " , които се присъждат от Международната академия за цифрови изкуства и науки, и на оценките " Гласът на публиката ", определяни от " жури " от 500 000 интернет консуматори, ще получат наградите на гала в Ню Йорк на 14 май.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР