Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от предаването Папараци и

...
Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от предаването Папараци и
Коментари Харесай

Клюкарката Лили се омъжи на Малдивите

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от предаването „ Папараци ” и като участничка в третия сезон на шоуто „ Биг Брадър ”, е сключила брак с татко на сина си - ресторантьора Станислав Костов. Родителите на 2-годишния Мартин са изрекли заветното „ да ” на Малдивите, където са на отмора от една седмица.

Хубавицата Лили очевидно не се тормози от ковид, тъй като не стопира да пътува до близки и далечни дестинации. Преди коледните празници тя посети Дубай с мъжа си и детето, а новата година посрещна на екзотичните Малдиви.

Че на острова се е врекла във безконечна честност на обичания си, заяви самата тя със фотография на брачна халка. Към фрагмента Лили добави сбитото и красноречиво „ Да! ”. Под обявата й незабавно заваляха пожелания за фамилно благополучие. „ Честито! Дълголетие, съгласие и обич ви искам! И една огромна луда гръцка женитба! ”, написа другарка на Ангелова. Младоженката пък удостоверява, че в реалност има проекти да събере близки другари и родственици на сватбено празненство в южната ни съседка през лятото. Всяка година тя прекарва доста време в Гърция, тъй като това е една от обичаните дестинация на фамилията.

Мъжът на Лили – Станислва Костов, се занимава с ресторантьорство. Той има няколко заведения в Пловдив, само че сега те са хлопнали порти поради пандемията. Явно обаче предприемачът не е във финансова рецесия, щом всеки месец си разрешава скъпи почивки в първокласни курорти. Когато чаровната брюнетка стартира връзката си с него, той към момента беше женен, но тя не се поколеба да го отмъкне от тогавашната му брачна половинка. Хора от обкръжението на Ангелова настояват, че тя си навила на пръста да го разведе и с женски хитрини съумяла да му влезе под кожата, пропъждайки съперниката си. От първия си брак предприемачът има две пораснали деца, само че с цел да угоди на Лиляна се навил и на трето. Така тя забременяла с дребния Мартин, който за нея е първо и само дете.

Бившата кореспондентка от предаването „ Папараци ” заченала след доста компликации . Тя нееднократно е разказвала за тестванията, през които е минала. След една несполучлива ин витро процедура риалити звездата се обърнала към нетрадиционните практики и с тяхна помощ напълно ненадейно забременяла по натурален път. Ангелова цели две години посещавала курсове по холистична медицина, а знанията, с които се сдобила, помогнали в битката й за бебе.
Лили в никакъв случай не е крила, че е имала репродуктивни проблеми, които вгорчили живота й. „ Откриха ми киста на левия яйчник с размери към 7 см. Един прочут софийски доктор изрази подозрение, че става въпрос за ендометриоза – болест, която попречва забременяването. Препоръча ми интервенция, само че аз отхвърлих ”, разказвала е пловдивчанката. Тази диагноза я ужасила, защото лекуването на болестта изисква женският организъм да бъде вкаран в положение на изкуствена менопауза. 

Уплашена и объркана, Ангелова потърсила съвет от свои приятелки и по този начин разкрила холистичната медицина, която преобърнала живота й. Тя намерила добър експерт в тази област, който й изготвил хранителен режим, настрана приемала цветни есенции под формата на капки и разнообразни добавки, подпомагащи функционалностите на организма. „ Когато отидох на обзор след месец, кистата беше станала 3 см. Лекарите не можаха да повярват ”, споделяла е Лили, която през днешния ден е изцяло здрава, писа Уикенд. 

Според осведомени хубавицата не възнамерявала да ражда още веднъж, тъй като гони 40-те, а и мъжът и не желал повече деца. Тя възнамерявала да се посвети на единствения си наследник Мартин. Що се отнася до работата – риалити звездата се отказала от упоритостите си да става актриса, малкия екран също към този момент не я блазнела. Сега Лили се е преквалифицирала във влогър и ифлуенсър и печели от реклами в инстаграм профила си. Тя дава препоръки на дамите по какъв начин да поддържат лицето и фигурата си, споделя и за пътешествията си по света.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР