Лили Корнел Силвър, най-голямата дъщеря на покойния фронтмен на Soundgarden

...
Лили Корнел Силвър, най-голямата дъщеря на покойния фронтмен на Soundgarden
Коментари Харесай

Лили Корнел, дъщерята на Крис Корнел, с първо публично изпълнение

Лили Корнел Силвър, най-голямата щерка на починалия фронтмен на Soundgarden Крис Корнел, направи първото си обществено осъществяване по време на церемонията по връчване на премията MoPOP Founders Award от Музея за поп просвета, с която тази година беше отличена гръндж бандата Alice in Chains.

Лили Корнел уважи наследството на музикалната група на починалия фронтмен Лейн Стейли с осъществяване на песента " Black Gives Way to Blue " от едноименния им албум.

Във виртуалното събитие онлайн се включиха голям брой светила от гръндж и алтърнатив рок сцената - измежду които Metallica и Korn, изпълнявайки в личен аранжимент песни на Alice in Chains.

Един от главните акценти на вечерта беше, когато Лили - чиято майка Сюзън Силвър е дълготраен управител на Alice in Chains - изсвири трогателна пиано версия на " Black Gives Way to Blue ".

Подобно на татко си, Лили показва мощен певчески гений, изпълвайки с прочувствен заряд така и така сърцераздирателната ария.

" Тези момчета постоянно са били моето семейство и се усещам безпределно щастлива, че мога да ги почета дружно с толкоз доста невероятни реализатори. Пея ария, която е извънредно значима за мен ", сподели Лили Корнел.

Лили неотдавна започва и нова поредност за психологичното здраве в Инстаграм профила си, наречена Mind Wide Open, чиято премиера беше на 20 юли - рождения ден на починалия й татко Крис Корнел. Оттогава програмата включва изявленията с Еди Ведър от Pearl Jam и Дъф Маккагън от Guns N ’Roses.

" Като човек, който е претърпял контузия и загуба, както и се е борил с тревога и меланхолия, знам какъв брой е значимо да има място, където да приказваме намерено и без позор за тези тематики ", споделя Лили Корнел в изказване за поредицата.

Гледайте пиано осъществяването на Лили Корнел Силвър на " Black Gives Way to Blue " във видеото по-долу (започва от 1:43:20), както и цялата гала по награждаването на Alice in Chains на церемонията на MoPOP Founders Award.



Вижте повече за Лили Корнел и Крис Корнел в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР