Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката

...
Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката
Коментари Харесай

Лили Иванова с нов рекорд! Печели 900 бона за 72 часа

Л или Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката ще изнесе три концерта в зала 1 на НДК в края на седмицата, а общите доходи от събитията се чака да стигнат съвсем милион, научи HotArena .

Билетите за грандиозните спектакли към този момент са раздадени, а за Лили тази сума е чиста облага. Певицата би трябвало да заплаща за наем на залата, осветители, актьори и прочие, само че даже и след тези разноски й остава внушителна облага.

Средните цени, на които търгуват билетите за някой от трите й концертът е към 80 и 90 лева Капацитетът на залата е 3300 места и тя сигурно е претъпкана. Освен това, единствено от реклами на концертите Лили прибира още няколко хилядарки към сметката си, което е дребна част от всичко, написа „ България през днешния ден ”.

Концертите в София всяка година носят солидни дивиденти на Лили Иванова. Певицата забогатява от тях с съвсем милион.

Изпълнителката на „ Ветрове ” направи два концерта през 2017 година в НДК, като тогава съумя да завоюва съвсем милион.

Тогава залата отново се пукаше по шевовете, а тази година Лили избра да направи три, с цел да могат почитателите й да я видят на сцената.

Преди години тя направи театър на „ Арена Армеец ”, само че поради високите наеми се отхвърли да повтаря и избра залите на НДК. Тук сумата, която заплаща е в пъти по-малка освен това и за трите концерта.

Лили цяла година имаше участия в разнообразни градове на страната, а всеки неин концерт беше изкупуван мигновено. Певицата няма загуби, а също така в София постоянно печели двойно от участията си.

Тази година обаче Лили не възнамерява да прави коледен концерт, а вместо това ще си вземе отмора. Въпреки големите възнаграждения, които й оферират, певицата отхвърля изрично всички предложения.

Все отново коледен концерт може и да има, само че единствено в случай че Лили се усеща задоволително добре за него. Иначе певицата е подготвила три нови песни за софийската си аудитория, а мотото на изявите й е „ За пълноценни мигове с музиката ”.

Специален участник на концерта й ще бъде ученикът на Астор Пиацола–Жилберто Перейра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР