Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът

...
Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът
Коментари Харесай

Лили Иванова танцува с войници в „Триъгълника на смъртта“

Лили Иванова сподели фотография по какъв начин танцува с кашици, както народът назовава пехотинците. Сантименталният спомен е  от Звездец през 1977 година, научи HotArena.

Снимките са изпратени на звездата за нейната сбирка със мемоари, които са сигурност ще бъдат включени във виртуалният й план изненада, който примата готвеше да показа тази година. През 1977година в Звездец се намира едно от най-големите военни формирования - част от по този начин наречения „ Триъгълник на гибелта “ дружно с Грудово (днешен Средец) и Елхово. От фотосите във Facebook се вижда, че звездата е заобиколена от бойци, старшини, офицери, само че и от цивилни, които безусловно се качват върху нея и я отрупват с овации. Вижда се още по какъв начин Лили танцува с редови войник на сцената.

През 1977г. излиза нейният знаков  албум „ Гълъбът “. В него е и един от шлагерите „ Експрес танго “, както и „ Обич “ - считана от мнозина за нейна най-силна и знакова ария. По това време Лили към този момент е разведена с Янчо Таков. През тези години Лили работи с оркестър „ Маковете “ предвождан от Здравко Радоев.  Влязла най-силния си песенен и концертен интервал, когато може би е най-хубавата певица освен у нас. Вече се е залюбила с Асен Гаргов, а  голямата им обич ражда и най-хубавото творчество, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР