Лил пропусна уникалната възможност да спечели шампионската титла на Франция.

...
Лил пропусна уникалната възможност да спечели шампионската титла на Франция.
Коментари Харесай

Лил пропиля първия си мачбол за титла в Лига 1, ПСЖ мечтае за ново чудо в последния кръг

Лил пропусна неповторимата опция да завоюва шампионската купа на Франция. Кръг преди края, възпианиците на Кристоф Галтие се нуждаеха от победа над Сент Етиен, само че стигнаха единствено до 0:0 на своя " Стад Пиер-Мороа ".

" Мастифите " бяха по-добрият тим, само че по този начин и не преодоляха своя конкурент. Най-големите пропуски бяха дело на Луис Аружо и Джонатан Дейвид не съумяха да преодолеят постоянния довечера 20-годишен вратар Етиен Грийн.
 ПСЖ
ПСЖ " намигна " на почитателите за Килиан Мбапе

Това може да се случи най-малко до приключването на контракта му с клуба през юни 2022

Ремито на Лил се оказа страхотна вест за преследвача ПСЖ. " Принцовете " се приближиха единствено на точка от огромния си конкурент, разбивайки вкъщи Реймс с 4:0. Гостите играха с човек по-малко 80 минути, откакто в самото начало Абделхамид направи дузпа и беше изпъден. Тя бе осъществена от Неймар, а останалите попадение осъществиха Килиан Мбапе, Маркиньос и Мойс Кийн.
 Снимка 531049
Източник:

В последния кръг столичани ще търсят наложителна победа против борещия се да не отиде на бараж за избавление Брест. От друга страна, мислите им ще бъдат ориентирани за дуела Анже - Лил, където резултат друг победа за гостите ще ги направи първенци.

ЛИЛ - СЕНТ ЕТИЕН 0:0

ПСЖ - РЕЙМС 4:0

1:0 Неймар-дузпа (13`), 2:0 Мбапе (24`), 3:0 Маркиньос (68`), 4:0 Кийн (89`)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР