Life Shot разпространи детайли около трагичните събития, които са се

...
Life Shot разпространи детайли около трагичните събития, които са се
Коментари Харесай

Изплуваха подробности около нападението на руската моделка в Дубай! Заможният ухажор грабнал нож и...

Life Shot популяризира елементи към трагичните събития, които са се разиграли с съветската моделка Екатерина Стецюк в нощта на 3 март в един от първокласните хотели в Дубай. 22-годишната хубавица била принудена да скочи от 6-ия етаж, с цел да се избави от оглупял мъж, само че при рухването си е счупила гръбнака си и е откарана в болница.

Лекарите отхвърлят да дават прогнози по кое време пациентката ще се върне към естествения си метод на живот.

Близките на Екатерина настояват, че момичето не може да се придвижва независимо, само че въпреки всичко има шансове за възобновяване й.

Екатерина пристигнала в един от най-големите градове на ОАЕ, с цел да покори света на модата. Момичето имало подписан контракт за един месец, който й подсигурил 400 000 рубли облага. Амбициозната брюнетка осъзнавала, че времето на моделите е доста малко и мечтала да се захване с нещо доста по-доходно, да вземем за пример с козметология.



Запознанството й със заможния палестинец пристигнало тъкмо в точния момент. Състоятелният мъж бил подготвен да влага в начинанието й и й предложил да обсъдят елементи от бинзес проекта в по-предразполагаща конюнктура, а точно в хотелската си стая.

Екатерина се съгласила, само че въобще не предполагала какво ще се случи по-нататък.



Потенциалният й спонсор внезапно сграбчил нож и я предиздвикал да се съблече. Изплашена, тя незабавно се подчинила. Но щом мъжът се разсеял, тя направила опит да избяга от стаята и да повика помощ. В този миг палестинецът я хванал за косата и я повалил на земята.



По време на ожесточената битка младата рускиня съумяла да рани нападателя си с ножа, с който самият той я заплашвал. Раната се оказала повърхностна, само че задоволителна, с цел да отвлече вниманието на мъжа и да разреши на хубавицата да изтича да скочи от 6-ия етаж.



Насилникът опитал да избяга, само че на летището бил задържан и закаран в сектора. Той се обадил на юриста си, който завел ответен иск против Стецюк, обвинявайки я в нахлуване. Чужденецът разказал, че младата жена сама пристигнала в хотелската му стая и го нападнала с нож, а той се защитавал и инцидентно я бутнал през прозореца.


Показанията му се оказали задоволителни, с цел да вкарат рускинята в ареста. За позитивния излаз от обстановката се борят чиновници на съветското консулство.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР