life.dir.bg22-годишната Веселка от село Борима е големият победител в 5-ия

...
life.dir.bg22-годишната Веселка от село Борима е големият победител в 5-ия
Коментари Харесай

Веселка стана първата жена, спечелила Фермата

life.dir.bg

22-годишната Веселка от село Борима е огромният победител в 5-ия сезон на риалити формата " Фермата: Нов свят " и си потегли със сумата от 100 000 лева след оспорван край.

На 6 септември 20 авантюристи се впуснаха в това премеждие с единствената цел да основат един нов свят сред небогати и богати.

След три месеца, изкарани в сурови условия, единствено четирима стигнаха до огромния край - Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни ще застанат един против различен в борба за огромната премия.

Освен борбите различен значим съставен елемент за успеха бе и зрителският избор, обявяван в проценти. Регламентът гласеше, че 1% от гласуването на феновете се равнява на 1 точка.

След чоп с плоско дървено парче с кръгла форма, чиито страни бяха алена и синя, стана ясно, че мъжете ще открият финала с борбата си.

Първата борба  започна с игра, по време на която в границите на 7 минути двамата финалисти Краси и Сами трябваше да се освободят от верига, омотана към парче дърво, да разковат сандък, от който да вземат ключ. С въпросния ключ да се освободят от веригата, след което с кобилица с две кофи вода трябваше да доближат по дъска до мрежа, която да раздерат, да преминат през дупката и да занесат водата до специфичен съд.

26,8 кг бе количеството вода, която Красимир съумя да изпълни, само че Сами безусловно смачка конкуренцията със своите 42,1 кг. Сами поведе с резултат от 10 точки против 3 за Красимир.

Дойде редът на Марги и Веселка да премерят сили. 21,850 за Марги и 36,90 за Веселка, с което младата дървосекачка поведе с резултат 10 на 3.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Прав
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР