Lidl стартира новата година с атрактивна оферта на най-новия партньор

...
Lidl стартира новата година с атрактивна оферта на най-новия партньор
Коментари Харесай

Lidl Plus предлага 20% намаление на избрани курсове от Езикови училища Интелект

Lidl започва новата година с атрактивна оферта на най-новия сътрудник в приложението си за лоялни клиенти Lidl Plus. Всеки записал се консуматор може да употребява 20% понижение на огромен набор от курсове или пробни изпити в реномираните Езикови учебни заведения Интелект.

Желаещите да се възползват от новата оферта могат да изберат сред курс за всекидневен британски, курс за граматически британски или подобен за подготовка на кандидат-студенти за интернационално приетия изпит IELTS, който се управлява от Британски съвет, Университета Кеймбридж и IELTS Australia.

Това е отлична опция за всички дванадесетокласници, които могат да приложат понижението или за експериментален изпит за идната им матура по британски език, или за курс, който да ги приготви за държавния зрелостен изпит, като образованието се организира по особено направена методика на Езикови учебни заведения Интелект и е съобразено с условията на МОН.

С включването на Езикови учебни заведения Интелект в партньорската стратегия, Lidl продължава уговорката си да дава извънредни предложения и понижения освен в магазините от веригата, само че и отвън тях. Списъкът с сътрудници включва още верига аптеки Sopharmacy, бензиностанции OMV, застрахователния брокер SDI и платформата за фотокниги Pixi Photobooks. Повече информация за приложението и настоящите предложения може да намерите на уеб страницата на Лидл България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР