Lidl добави 12 нови предложения към портфолиото си с бебешки

...
Lidl добави 12 нови предложения към портфолиото си с бебешки
Коментари Харесай

Lidl добавя още 12 продукта към линията продукти за бебета

Lidl добави 12 нови оферти към портфолиото си с бебешки артикули. Във веригата към този момент ще могат да бъдат закупени продукти на марката Hipp и с тях асортимента от артикули за бебета към този момент ще надвиши 40. Всички те се оферират на по-изгодни цени, в резултат на понижената Данък добавена стойност ставка, която влезе в действие от 1 юли тази година.
Серията Hipp се причислява към портфолиото от бебешки храни и пелени под личната марка на веригата – Lupilu, пелените с марката Pampers, книги и други, които попадат в обсега на изменението на ЗДДС. Цените на съответните артикули са понижени с разликата в ставката на Данък добавена стойност, която бе понижена от 20% на 9%.

Био зеленчукови и месни пюрета, био млечна каша, както и био приспособено мляко са единствено част от продуктите Hipp, които родителите ще могат да открият в Lidl от идната седмица. Веригата е подготвила и специфични акции и тематична седмица през август, с които ще даде още повече благоприятни условия за избор на хранителни и нехранителни артикули за най-малките.
Лидл България постоянно е била виновна и поредна в своите дейности и по тази причина комерсиалната верига бе първата, която реагира неотложно и афишира актуализация на цените в интерес на потребителя, директно след оповестяване на информацията за понижената Данък добавена стойност ставка. С всяка своя стъпка, компанията се стреми непрестанно да уголемява портфолиото от артикули и да предлага все по-голям избор на потребителите. Освен по-ниски цени на всички бебешки храни, пелени и книги, попадащи като стокови групи в изменението на ЗДДС, клиентите могат да се възползват и от регулярни акции и преференциални цени на хранителни артикули за цялото семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР