Лидл България получи удостоверението Препоръчан работодател“ за 2020 – една

...
Лидл България получи удостоверението Препоръчан работодател“ за 2020 – една
Коментари Харесай

Lidl с признанието „Препоръчан работодател“ за 2020

Лидл България получи удостоверението „ Препоръчан шеф “ за 2020 – една от най-предизвикателните години пред бизнеса у нас и в света.
Признанието е резултат от първото национално изследване „ Препоръчан шеф “. То е учредено на eNPS (Employee Net Promoter Score), известно още като коефициент за преданост на чиновниците към работодателя. Чрез премерване до каква степен работещите в дадена компания биха я предложили като шеф, се отличават тези, които вършат чиновниците си същински задоволени и които заслужават да бъдат предложени като положително място за работа.
Резултатите от изследването показват, че Лидл България освен има позитивен eNPS показател – т.е., доминират хората, склонни да предлагат компанията като шеф, само че той е и над междинния eNPS коефициент за промишлеността за България. Това значи, че компанията заема водеща позиция в бранша по един от най-значимите индикатори – рекомендацията от нейните чиновници. 

„ Най-ценна за нас е точно рекомендацията на хората, които работят в Lidl – тяхната оценка е най-достоверна и най-истинска. Затова и признанието „ Препоръчан шеф “ е толкоз значимо за нас. През годините в никакъв случай не сме спирали да се грижим за своите чиновници и да им осигуряваме работна среда, която ги кара да се усещат сигурни и ценени и която ги стимулира и въодушевява. Няма да спрем да го вършим и отсега нататък, тъй като удовлетвореността на нашите чиновници е сериозна гаранция за високата задоволеност на нашите клиенти, както и най-голямото задоволство за нас като шеф “, разяснява Милена Драгийска-Денчева, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
През миналата 2020 година Лидл България получи серия от награди, отличаващи я като шеф. Компанията получи влиятелния документ TOП Работодател в България и Европа от TOP Employers Institute. За втора поредна година бе отличена и като най-предпочитан шеф измежду питателните вериги от работещите и студентите в страната в изследванията Employer of choice и Graduate Survey. В работодателския конкурс Career Show Awards Лидл България зае първо място в една от най-оспорваните категории – „ Работодател на публиката “, и получи още 3 оценки в категориите „ Стратегия за онбординг ", „ Най-добър шеф – FMCG " и „ Стратегия за привличане на гении ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР