Лидл България обявява стартa на четвъртото издание на най-голямата си

...
Лидл България обявява стартa на четвъртото издание на най-голямата си
Коментари Харесай

Стартира четвъртото издание на “Ти и Lidl за по-добър живот”

Лидл България афишира стартa на четвъртото издание на най-голямата си обществено виновна самодейност " Ти и Lidl за по-добър живот “. В интервала от 13 май до 10 юни в това число, компанията ще подарява по 3 стотинки на всеки касов бон, а събраният фонд ще се употребява за поддръжка на публично значими планове, които оказват помощ на хората в другите райони от страната да водят по-качествен и пълностоен метод на живот. Инициативата се осъществя в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ и Български дарителски конгрес.

„ В досегашните три издания на самодейността дружно с нашите клиенти доказахме, че 3 стотинки значат доста и могат да донесат действителна и забележима смяна. Заедно с тях досега успяхме да съберем фонд от над половин милион лв., с който финансирахме 73 плана в цялата страна. Това е сполучливият метод да способстваме за подобряването на живота в районите и да реализираме устойчиви резултати ”, сподели Елица Георгиева, началник “Корпоративни връзки ”, Лидл България.

Гражданските организации от цялата страна могат да аплайват за финансиране до 28 юни в следните три предпочитани области: обучение, просвета и историческо завещание и околна среда. Максималният размер на финансирането е до 10 000 лева За първи път тази година при създаване на информационен проект и бюджет, организациите ще имат опция да получат и в допълнение финансиране до 1000 лева за разпространение и осведомителни действия на утвърдените планове.  

Всички получени кандидатури ще преминат през развой на оценяване от няколко стадия – от административна оценка, през оценка от експертно жури, до оценяване от чиновници на Лидл България, а утвърдените от тях ще бъдат показани при започване на октомври. Повече информация за самодейността вижте на:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР