Лидерството има най-различни измерения. Изкуството да вдъхновявате и организирате децата

...
Лидерството има най-различни измерения. Изкуството да вдъхновявате и организирате децата
Коментари Харесай

100 неща, които успешните лидери правят

Лидерството има най-различни измерения. Изкуството да вдъхновявате и организирате децата си не е доста по-различно от това да ръководите компания, чиито акции се търгуват на борсата.

Тази книга е събрала мъдростта и знанията, които е натрупал през годините фамозният преподавател и съветник на водачи от целия свят Найджъл Къмбърланд. От нея ще разберете:

• Какви са навиците и методите на интелигентните водачи.

• Как да изградите собствен личен лидерски жанр.

• Как да мотивирате чиновниците си.
 Будният разум: Как да развиваме мозъка си на всяка възраст Будният разум: Как да развиваме мозъка си на всяка възраст
Всички се стремим да поддържаме телата си здрави и в добра форма, само че вършим ли същото и за мозъка? Притесняваме се, че все по-често заб...

• Как да създадете забележителна фирмена просвета.

• Колко значимо е да подготвите свои наследници.

Стоте къси урока ще ви оказват помощ бързо и решително да развиете лидерски умения. Всяка глава показва друга концепция, която ще ви приближи до задачите ви. Многобройните образци, извършения и препоръки ще ви научат на това, от което се нуждаете, с цел да бъдете сполучливи водачи.

Найджъл Къмбърланд е един от създателите на „ Силк Роуд “ – доста сполучлива английска компания за образование на мениджъри на огромни и дребни компании. Работил е в Хонконг, Будапеща, Сантяго, Шанхай и Дубай и е бил финансов шеф на мултинационалната корпорация „ Коутс “. Той е изключително умел инструктор на управителен личен състав, който чете лекции и води семинари в целия свят. Книгите му по мениджмънт и самоусъвършенстване са преведени на китайски, арабски, холандски, португалски и румънски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР