Лидерите в бижутерийния бизнес във Варна Antiques & Gold Jewellery

...
Лидерите в бижутерийния бизнес във Варна Antiques & Gold Jewellery
Коментари Харесай

8 подаръка за 8-ми март ще раздадат Antiques & Gold във Варна

Лидерите в бижутерийния бизнес във Варна Antiques & Gold Jewellery за трети път тази година започват лотария с дарове за свойте клиенти. След огромния интерес към жребийте за коледно новогодишните празници и февруари месецът на любовта топ-ювелирите започват интензивност с осем подаръка за празника на дамата - 8 март. Освен неповторими бижута от чисто злато от компанията са подготвили две двудневни почивки.



Едната е в курорта Боровец в актуализирания " ", другата в курорта Банско в " ". Останалите дарове са обичаните на дамите разкрасителни и възстановителни процедури в най-актуалните във Варна студиа - " ", " " и " ", два билета за празничния ивент на хитовия  " " във Варна и кошница с сладки и високо градусови изкушения. Това научи Petel.bg от обява в фейсбук страницата на известната марката.



От през днешния ден и няколко известни и лоялни клиенти на марката измежду които рок-динозавъра, Звезди Керемидчиев, рапърът, Иван Динев - Устата, Наташа Монева и други другари на ще насочат свойте пожелания към дамите за идния празник. " Идеята на тази акция е да внесе малко пролетен позитивизъм и да разсее въпреки и за минута многочислените клиентки на марката в днешните напрегнати времена и да им сътвори въодушевление за идния празник ", показа за Petel.bg, Десислав Димитров PR на бижутерийната компанията.

За повече информация следвайте фейсбук страницата и Инстаграм профила на Antiques & Gold 





 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР