Лидерите на всяка политическа партия си имат своя политика и

...
Лидерите на всяка политическа партия си имат своя политика и
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Коалицията си работи прекрасно

Лидерите на всяка политическа партия си имат своя политика и си я развиват и приказват. Важното е това да не пречи на общата работа на държавното управление – а това не пречи, съобщи министър-председателят Бойко Борисов на въпрос по отношение на различията в „Обединени патриоти“, който е в Димитровград, където участва на откриването на нов цех за автомобилни фарове.

Сутринта имахме Министерски съвет и прелестно си работи Коалицията, сподели ясно министър председателят.

Бросиво добави и, че напрежението в дребната коалиция не се е отразява и на капиталовия климат в страната.

„ Това е най-важната политика – повишение на приходите, работните места и високо софтуерни производства “, уточни още министър председателят. „ Искам да поздравя вложителите, тъй като това е едно доста високо софтуерно дружество, всичко е роботизирано. Предвижда се още 400 служащи да назначат и да доразвият целия цех. Те си приготвят и образоват служащите, които са от Хасково и Димитровград. На такива фабрики се веселя, тъй като те основават Брутният вътрешен продукт, основават работни места “, сподели още Борисов.
 3p1a3515_1000x600  3p1a3534_1000x780  3p1a3578_829x1000  3p1a3614_1000x667  3p1a3650_950x1000  3p1a3684_1000x882  3p1a3697_1000x667  3p1a3713_932x1000
Много от дълго време трябваше да светне синята лапма на хасковския кмет Добри Беливанов, сподели министър председателят на въпрос поради нерешените проблеми в града. Много пъти му желаех оставката и желаех да напусне този пост, само че това е една от грешките на хасковската партийна организация, която е позволена и нека на локалните избори след месеци да подберат точния човек, добави Борисов.

Защото толкоз доста неща се направиха за Хасково – и пари се дадоха за кладенците и да ми зададете този въпрос е позор за всички по веригата надолу “, разяснява още Борисов. Във връзка с отпуснатите 2 млн. лв. от Министерски съвет за построяването на осем събиращи кладенеца и два водопровода в Хасково поради съществуването на уран във водата, министър председателят уточни: „ Ако не са ги създали – скърбя. Ще се занимая със случая. Това, което е зависило от мен да изпратя парите, съм го направил “.

Нямам нищо общо с обвиняванията против Елена Йончева, крадецът вика дръжте крадеца. Това сподели пред публицисти министър-председателят по отношение на изказванието на Елена Йончева и Българска социалистическа партия, че държавното управление и министър председателят употребяват Специализираната прокуратура за обществено оскърбление на своите съперници.

„ Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за положително утро, за добър ден и за лека нощ би трябвало да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов. Съжалявам, че приказвам за себе си, само че нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било “, разяснява министър председателят.

„ Има профилирани органи, нали всички приказват да има институционалност? В момента институциите работят. Какво общо имаме ние с тази работа? Когато повдигнаха обвинявания на Делян Добрев, ние какво казахме? Нека си свършат работата, да се създадат съответните инспекции. Когато хванаха техния народен представител, че купува гласове, те какво споделиха? Когато упрекнаха Цветанов по времето на мандата на Българска социалистическа партия, помните ли какво казахме? Нека прокуратурата и службите си свършат работата, в случай че има отговорни да бъдат осъдени “, сподели още той.

„ Нямам безусловно нищо общо с тези неща. Отново се лишава вниманието от действителната политика – увеличение на приходите “, съобщи министър-председателят. Това значи добър капиталов климат, добави той.

Затова в този момент по този начин стремително стартирахме „Хемус“, желая до март месец да създадем най-малко три копки на лотове на автомагистралата. Защото виждате на юг по автомагистралите цех след цех, на север няма нищо, разяснява Борисов.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР