Лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан

...
Лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан
Коментари Харесай

Петър Москов призова за лустрация и скъсване на веригата с ДС

Лидерите на Национално обединяване на десницата Петър Москов и Цветан Цветанов откриха публично акцията и показаха кандидат-президентската двойка – Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева.

„ Искаме да върнем българската десница, там откъдето потегли преди 30 години - същинските човешки полезности, разкъсване с предишното на комунизма, ясна геополитическа ориентировка на България и лустрацията, която да скъса връзката с някогашната Държавна сигурност и номенклатурата на Българска комунистическа партия “, съобщи още Петър Москов.

„ В предходните акции двете партии - КОД и Републиканци за България говорихме съвсем едно и също и по тази причина през днешния ден се явяваме дружно. Национално обединяване на десницата поставя основите за десния глас за България. Когато някой твърди, че няма ляво и дясно, той просто ни предлага политическа корупция. Иска да купи гласа на гласоподавателя, с цел да се домогне до властта и преразпределението на публичните пари, а не да взема решение проблемите и потребностите на хората. На България и е необходим нов народен блян, който Национално обединяване на десницата желае да наложи “, сподели от своя страна Цветанов.

Кандидатът за вицепрезидент доктор Ивелина Георгиева, работеща на първа линия в битката с COVID-19 в столичната болница „ Св. Анна “ разгласи, че: Причината за задълбочаване на здравната рецесия в България е неналичието на политическо водачество. „ В момента, в който всички европейски водачи поддържаха имунизационните акции в страните си, с персонален образец, българският президент Румен Радев отхвърли да го направи и вместо това демонстративно се застъпи в отбрана на правата на хората, които отхвърлят имунизация. Резултатът е, че през днешния ден в България на всеки 15 минути умира човек от Коронавирус - 19 и също през днешния ден в 9 европейски страни няма нито един смъртен случай “.

Д-р Георгиева прикани всички участници в предизборната акция да се имунизират, с цел да не застрашат живота на своите гласоподаватели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР