Лидерът в продажбата на спортни стоки SPORT DEPOT се включи

...
Лидерът в продажбата на спортни стоки SPORT DEPOT се включи
Коментари Харесай

SPORT DEPOT се включва в помощ на пострадалите от конфликта в Украйна

Лидерът в продажбата на спортни артикули SPORT DEPOT се включи в Националната благотворителна акция на БЧК в помощ на потърпевшите от спора в Украйна. Спортната верига подарява 2500 дрехи, обувки и съоръжение на стойност над 150 000 лева и по този метод показва съпричастността си към потърпевшите от военния спор.

„ Компанията ни от години развива политика в поддръжка на спорта като полезност, обвързвана с културата, мира, достолепието и свободата. Днес не можем да останем безучастни и бездушни пред страданието на засегнатите от спора. Решихме да създадем това подаяние като израз на нашата съпричастност и поддръжка. Силно се надяваме тази капка в морето да откри своя смисъл и да помогне на нуждаещи се хора “, показа Красимир Цонов, изпълнителен шеф на SPORT DEPOT.

Ръководството на спортната компания насочва апел към бизнеса и жителите на България да заявят солидарната си поддръжка и да се включат интензивно в филантропичната помощ. Повече за Националната благотворителна акция на Българския червен кръст в помощ на потърпевшите от спора в Украйна можете да намерите тук.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР