Лидерът в иновативните технологии АББ откри официално своя нов АББ

...
Лидерът в иновативните технологии АББ откри официално своя нов АББ
Коментари Харесай

АББ открива високо усъвършенстван център за иновации и производство в Китай


Лидерът в новаторските технологии АББ откри публично своя нов АББ Сямън Център в индустриалния хай-тек парк на града Torch. Новият обект интегрира всички действия на АББ, включително научно-изследователска и развойна активност, инженерство, произвеждане, продажби и обслужване, както и ръководство на веригата на доставките и корпоративните функционалности. Построен и оборудван с най-новите природосъобразни материали и системи, в това число рекордно бързите зарядни станции на АББ за електрически транспортни средства, обектът слага нови стандарти в устойчивостта.

“Центърът в Сямън е най-големият и един от най-високо усъвършенстваните индустриални обекти на АББ, и показва капацитета на Индустрия 4.0 на наша лична територия. Проектиран е да дава свръхмодерни решения и услуги за нашите клиенти в Китай, както и предприятия, интензивно участващи в световната икономическа самодейност на Китай „ Belt-and-Road”, показа Улрих Шписхофер, Изпълнителен шеф на АББ. “Събирайки всички наши действия под един покрив в един център, ние ще бъдем идеално позиционирани да подкрепим плануваните промени на Китай като помогнем на Сямън и околния район да изградят водещи позиции в модерните браншове.”

Центърът на АББ в Сямън ще се концентрира главно върху създаването и производството на артикули и решения за дивизии „ Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане” и „ Енергийни мрежи” на АББ. Той е дом на един от най-големите научно-изследователски центрове на АББ за електрически системи ниско напрежение, както и на тестова лаборатория за свръхвисоко напрежение 1,200kV – най-високото равнище на напрежение в Китай. В обекта се обитава и първият цифрово обвързван център за отдалечено обслужване на АББ в Китай. От формалния старт на водещото портфолио от цифрови артикули и решения на АББ - ABB Ability™ предходната година, активността на компанията в цифровата сфера в Китай се е удвоила.

В церемонията по формалното разкриване на Центъра в Сямън участваха Пей Джинджа, секретар на Общински комитет Сямън на Комунистическата партия на Китай, други представители на държавното управление, клиенти на АББ от комуналния, промишления и транспортно-инфраструктурния браншове, както и представители на АББ Груп и локалното управление на компанията. В удостоверение на централната роля на Сямън в активността на АББ в Китай, АББ ще организира огромно събитие за клиенти тази седмица в Международния конферентен и експо център на Сямън. Събитието „ Клиентски свят на АББ” ще събере над 6 000 души и ще показа дивизиите на компанията „ Енергийни мрежи”, „ Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане”, „ Индустриална автоматизация” и „ Роботика и задвижвания”.

“Сямън от дълго време е една от най-важните индустриални бази за АББ в Китай и в международен мащаб”, съобщи Чунян Гу, президент на район Азия, Близък Изток и Африка за АББ. „ Тук се е зародило нашето първо взаимно дружество в Китай преди 26 години и градът е изиграл извънредно значима роля в развиването на АББ в Китай, където през днешния ден към този момент разполагаме с 18 000 чиновници в над 140 града, включително над 2 000 работещи в региона на научно-изследователската и развойна активност. “

Новият център съставлява част от поредицата огромни нови вложения, които АББ прави в Китай. През октомври компанията разгласи инвестиция на стойност 150 милиона щатски $ в нова „ фабрика на бъдещето” за роботика в Шанхай. През май тя откри публично нов Център за приложна роботика в Чунцин, четвъртият сходен обект на компанията в Китай. А през декември 2017 година АББ отвори Технологичен център за нова сила в Шънджън, където се организират проучвания и разработки за слънчеви решения и такива за зареждане на електрически транспортни средства, които да се употребяват в целия свят. АББ е вложила над 2.4 милиарда щатски $ в Китай от 1992 година насам.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в нововъведенията, АББ през днешния ден написа бъдещето на промишлената цифровизация с две оферти с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени браншове от естествени запаси до приключени артикули. В качеството си на главен сътрудник на Формула Е, напълно електрическият интернационален клас моторни спортове на FIA, АББ продължава да тласка границите на електическата подвижност оттатък вероятното, допринасяйки за едно по-устойчиво бъдеще. АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 147 000 чиновници.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР