Лидерът на Воля Веселин Марешки закова социолозите. Той разкри колко

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки закова социолозите. Той разкри колко
Коментари Харесай

Марешки закова социолозите. Каза тарифата им

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки закова социолозите. Той разкри какъв брой вземат, с цел да афишират по-висок партиен рейтинг. Марешки разкри пред Нова тв, че социологически организации са му желали пари, с цел да покачат рейтинга на партията му. Той съобщи, че е получавал предложения сред 10 000 и 40 000 лева и след отвод да си заплати процентите на „ Воля ” в оповестените данни са били занижавани. Според депутата било и обществена загадка какви са цените за повишение на рейтинга.

„ Мога да си подвигна % в социологическите изследвания. Много добре се знае какъв брой е цената. Това е обществена загадка. Аз имам задоволително пари и мога да си го разреша. Много социологически организации са идвали в офиса ми с предложения. Чувал съм предложения и от 40 000 лева на проучване, стигали сме и до 10 000 лева ”, описа Веселин Марешки. И добави: „ Не желая да си заплащам за подправен пиар. Правя това, което мога да върша. Ако хората го харесват, ще не преставам да го върша за тях ”.

Лидерът на " Воля " разгласи също, че от партията му ще блокират някоя медия, в случай че блокадите на кръстовищата останат. Той упрекна медиите в едностранчиво отразяване, защото имало хора, които поддържат митингите без да блокират жителите.

„ Ще блокираме една медия.  Логиката ни е същата като на тези, които блокират „ Орлов мост ”. Искам да покажа глупостта на ситуацията. Какво са отговорни другите жители, че ги блокираме? Може да блокираме и централата на Христо Иванов. Да блокираш нещо, което няма общо с това, против което протестираш, е неуместно ”, счита Марешки.

Той изясни, че е предизвикан от обстановка, на която е станал очевидец – протестиращи от блокадите в София са си правили фотоси и възторжено коментирали по какъв начин са „ прецакали жителите ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР