Лидерът на ВОЛЯ коментира резултатите от изборите. Ние останахме под

...
Лидерът на ВОЛЯ коментира резултатите от изборите. Ние останахме под
Коментари Харесай

Марешки: Такава безпринципност, жажда за постове и за кокала не сме виждали

Лидерът на ВОЛЯ разяснява резултатите от изборите. „ Ние останахме под чертата - правилно е, само че останахме и над блатото, в което сега се е трансформирало 45-ото Народно заседание. На фона на новоизбраните депутати, ВОЛЯ стои честно и авторитетно, патриотично. Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн ”, съобщи Марешки в предаването " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.
Според него, „ такава непоследователност, жадност за постове, министерства и за кокала не сме виждали ”. По думите му, новите депутати " се изпокараха преди да се съберат и това, най-вероятно, унижава и погнусява техните гласоподаватели, които ги пратиха в Народното събрание ”. Той изясни, че е отрицателно надъхан към новата власт, тъй като протичащото се показвало голям боязън от станалото или надълбоко задкулисие.
 Веселин Марешки: Няма опция в новия парламент Веселин Марешки: Няма опция в новия парламент
Лидерът на ВОЛЯ благодари на всички, които го поддържаха и акцентира, че очевидно още не е пристигнало времето за професионализма, честността и п...
Марешки е на мнение, че структурата, която се е получила, скоро ще рухне под натиска на всички здравомислещи българи . Той е изумен за какво толкоз се бави свикването на Народно заседание, откакто народните представители към този момент са ясни. Според него било допустимо патриотичните обединения да са на равнището на „ Демократична България ” или Движение за права и свободи, в случай че са се били явили дружно на изборите .
Припомняме, че едвам през днешния ден Централната изборна комисия (ЦИК) разгласи имената на 240-те депутати, които влизат в новия парламент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР