Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас
Коментари Харесай

Каракачанов гласува и каза какъв ще бъде следващият парламент

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов упражни правото си на глас в Плевен в учебно заведение „ Патриарх Евтимий “, секция 118.

" Гласувах за това, което ние сме почнали като политика - увеличение на приходите, обичайно българско семейство. Изненадите и обратите ги взема решение българският гласоподавател. Обикновено политиците се вършат на социолози. Аз съм уверен, че свършихме доста работа и ще продължим да вършим.

45-ият парламент несъмнено ще бъде пъстър, уповавам се да бъде национално виновен. В последните години част от политическите партии не се държаха като национално виновни. Нека депутатите да не не помнят, че в първия ден поставят клетва да служат на българския народ. Нека не служат на непознати партии, ползи, недай си Боже други страни.

Освен пандемията, една от другите аргументи хората да не излизат да гласоподават, е че при партиите една от главните борби е посред им, а не за ползите на хората. Крайно време е това да се промени ", приключи Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР