Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Гласувах за традиционното българско семейство

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов упражни правото си на глас на парламентарните избори. Той гласоподава в 10:00 ч. в учебно заведение „ Патриарх Евтимий “, секция 118 в Плевен.

" Гласувах за обичайното българско семейство. Призовавам политиците след днешния ден към повече отноворност ", съобщи той.

" Каквото българският жители реши, това ще бъде. Обикновено политиците обичат да вършат прогнози, обичат да се вършат на огромни социолози ", добави Каракачанов.

Той е уверен, че през миналия мандат Вътрешна македонска революционна организация е свършила доста работа. Това, което са дали обещание от партията, остава приоритет и отсега нататък.

„ При толкоз пъстър парламент има един късмет да се образува държавно управление – в случай че партиите в действителност са социалноотговорни и слагат ползите на страната и българите над своите политически упоритости. Мисля, че с изключение на пандемията, една от аргументите хората да не гласоподават е това, че партиите водят борба между тях и не се интересуват от ползите на народа. Крайно време е това да се промени”, счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
https://www.facebook.com/KrasimirKarakachanovVMRO/videos/1892705370880549
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР