Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас
Коментари Харесай

И Каракачанов гласува: Партиите в следващия парламент да служат на народа, а не на чужди интереси

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов упражни правото си на глас в Плевен.

„ Гласувах за това, което сме почнали да водим като политика от доста от дълго време – за продължаващо увеличение на приходите, за обичайното българско семейство, за сигурността на българските жители “, сподели той.

„ Убеден съм, че в този мандат ние свършихме доста работа – това, което бяхме дали обещание, и ще продължаваме в тази посока “, сподели той

Каракачанов чака идващият парламент да бъде пъстър и изрази вяра да бъде по-национално виновен.

„ През тези четири години бяхме очевидци на моменти, в които част от политическите партии се държаха все едно, че не са български и се интересуваха от това по какъв начин да нанесат някакво проваляне на ръководещите, в сравнение с да създадат нещо потребно “, сподели Красимир Каракачанов.

Той прикани партиите в идващия парламент да служат на българския народ, а не на идеологии и непознати ползи.

„ При толкоз пъстър парламент има един късмет да се образува държавно управление - в случай че партиите са национално отговори и в случай че слагат ползите на българите над личните си политически упоритости и боричкания за власт. Освен пандемията, една от другите аргументи хората да не гласоподават е, че повече от 30 година следят борбата на партиите посред им и чак по-късно те се интересуват от ползите на хората “, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР