Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се оплака, че Продължаваме промяната

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се оплака, че Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ПП "пазари" 3-ма от Възраждане

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се оплака, че " Продължаваме промяната " търсели поддръжка за проектокабинета " Василев " от трима техни депутати, на които били предлагани " тласъци ".

Костадинов заяви това на брифинг на партията в Българска телеграфна агенция, само че отхвърли да даде детайлности какви " тласъци са предлагани ", кой ги е предложил и на кого ги е предложил. Той съобщи още, че това се е случило през вчерашния ден по обяд.

Лидерът на " Възраждане " сподели още, че предходната седмица е разговарял с премиера в оставка Кирил Петков. По думите му Петков го е помолил за поддръжка за избора на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ и е заречен, че Политическа партия ще поддържат тяхното предложение - Бойко Атанасов, който да бъде определен за зам.-председател на антикорупционната комисия. Костадинов твърди, че диалогът е бил преустановен след контрапредложението - Атанасов да стане ръководител, а Рашков - зам.- ръководител.

След това Костадинов още веднъж се самопокани във властта, и сложи 6 условия, едно от които е ново - отменяне на решението на Народно събрание във връзка така наречен френско предложение за Северна Македония.

Часове след разкола в обединението водачът на " Възраждане " съобщи, че могат да заместят Има Такъв Народ в ръководството, в случай че ръководещите се съгласят с изискванията им, измежду които прекъсването на Плана за въвеждане на еврото, закриване на американските бази в страната, референдум за излизане от НАТО, предоговаряне на участието в Европейски Съюз, както и  повдигане на глобите против Русия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР