Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов призова по Нова тв президентът

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов призова по Нова тв президентът
Коментари Харесай

Костадинов иска Радев да наложи вето върху хартиената бюлетина

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов прикани по Нова тв президентът да наложи несъгласие върху хартиената бюлетина.

„ Въпреки че последните пъти, когато го призовахме да свика референдум за въвеждане на еврото, отхвърли. Затова на следващия ден в 12.00 ч излизаме на митинг пред Народно събрание за запазването на българския лев ”, посочи депутатът.

По думите му смесеното гласоподаване ще даде опция за една изборна вакханалия, каквото е имало през 2021 година

Според него множеството хора ще гласоподават с машини на идващите избори. „ Тук желая да направя спогодба, че и с машините стават злоупотреби, просто са по-малко. Когато се броят бюлетини, този развой е децентрализиран. Ако разполагаш с хора по места в секциите, те могат да създадат, каквото си изискат. С машините е друго – там се управлява процеса централно от ръководещите. Неслучайно по тази причина повдигнахме въпроса за ролята на „ Информационно обслужване ”. Операторът е главният провинен да има подозрения в честността, прозрачността и честността на изборния развой ”, посочи водачът на „ Възраждане ”.

Той разяснява и дали е допустимо да има държавно управление.

„ За да има държавно управление с първия мандат, това значи, че Българска социалистическа партия би трябвало да направи коалиция с ГЕРБ. Не е толкоз невероятно, тъй като левицата беше в коалиция с Демократична България, които са духовните наследници на Съюз на демократичните сили ”, добави Костадинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР