Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството
Коментари Харесай

Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов упрекна в държавна измяна управлението на ПП-ДБ. Повод е изказването от нощес на съпредседателя Кирил Петков за записи от диалози, които депутатът Радостин Василев има намерение да изнесе през днешния ден на конференция.

В декларация от парламентарната естрада Костадинов настоя за нови предварителни избори като само допустимо решение за излаз от политическата рецесия: " Има една фраза, за която Радостин Василев твърди, че се приписва на Кирил Петков: " Вече са уговорени бъдещите ръководители на службите с посланиците ". Когато има такова изречение, това значи, че имаме крупна държавна измяна; Имаме крупно национално предателство; Имаме закононарушение по глава 1 от Наказателния кодекс. Най-доброто решение, което сега може да се случи за излизането от така наречен " политическа рецесия ", тъй като това не е рецесия, това е очистителен развой, са новите избори ".

Лидерът на " Възраждане " разяснява и във фейсбук профила си, като написа: " Ръководството на Политическа партия и Демократична България би трябвало да бъде задържано за държавна измяна неотложно! Ръководството на ГЕРБ също, само че за изцяло творчество! ".



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР