Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов каза пред журналисти, че подкрепа

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов каза пред журналисти, че подкрепа
Коментари Харесай

Костадинов: "Възраждане“ няма да подкрепи кабинет, предложен от ГЕРБ


Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов сподели пред публицисти, че поддръжка за не е допустима, тъй като имат доста съществени политически, кардинални, идеологически разминавания.

Много е необичайно за какво нашите европейски сътрудници толкоз доста държат да ни вкарат в еврозоната, а не желаят да ни пускат в Шенген, сподели още Костадинов.

В коментар за признатите промени в , водачът на „ Възраждане “ съобщи, че с тях ще се върнем назад в „ изборната вакханалия “ от април м.г., когато се гласоподава смесено, с безчет злоупотреби, преброяване до 5-6 часа сутринта, стоене в РИК, носене на чували, всичко това, което към този момент гледахме 30 години обратно във времето ".
Снимка: БГНЕС

Костадинов прикани президента Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс, като изрази мнение, че надали президентът ще го направи. Очевидно е, че президентът някак си е настрана от дебата, най-малко към този момент не се изрече по тематиката, уточни водачът на „ Възраждане “, представен от Българска телеграфна агенция.

От „ Възраждане “ организират митинг в отбрана на българския лев и срещу въвеждане на еврото в България на пл. “Народно заседание “ в София. Протестиращите се насочиха към постройката на Представителството на Европейската комисия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР