Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е внесъл в деловодството на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е внесъл в деловодството на
Коментари Харесай

Костадинов поискал да се откаже от депутатския си имунитет

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов е внесъл в деловодството на Народно събрание искане за отвод от имунитета си в петък, с цел да може да отиде в съда и да се отбрани по заведеното против него дело за всяване на суматоха и ужас. Това сподели самият той пред Българска национална телевизия.

" Това, което споделих тогава, е, че с въвеждането на изключително състояние няма да се реши казусът с вирусната зараза, а че с сходни дейности българското държавно управление основава суматоха и неуравновесеност. Това, което приканих аз, беше да не се поддаваме на суматоха и неуравновесеност. Вируси е имало и постоянно ще има и няма потребност да се затварят цели страни по тази причина, че се е появила следващата грипна зараза ", разяснява Костадинов.

По думите му едно от първите неща, което би трябвало да се направи, е да се отстрани комерсиалният статут на лечебните заведения.

" Възраждане “ настоя за нови водачи, само че съзря и боязън измежду депутатите

Няма да търпят ограничавания, наложителни маски и наложителна ваксинаци

Костадинов съобщи още, че " Възраждане " има подготвеност да договаря с всички партии, само че това, съгласно него, " няма да предотврати парцелирането на страната от четворната коалиция ".

" Единственото позитивно, което мога да кажа, е за фигурата на вътрешния министър, тъй като Бойко Рашков потвърди не един път, а два пъти, че може да се смачка проведената престъпност, когато става въпрос за пазаруване и пласиране на гласове. Благодарение на него значително се получиха тези резултати на изборите ", счита Костадинов.
 Радев загуби стотици хиляди гласове по отношение на 2016 година, пресмята Костадин Костадинов
Радев загуби стотици хиляди гласове по отношение на 2016 година, пресмята Костадин Костадинов

Президентът назначавал хора, предлагани от американското посолство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР