Лидерът на Възраждане и депутат Костадин Костадинов се похвали, че

...
Лидерът на Възраждане и депутат Костадин Костадинов се похвали, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов се хвали с бой на сина му с ученици за референдума за еврото

Лидерът на " Възраждане " и народен представител Костадин Костадинов се похвали, че синът му е предизвикал бой с възпитаници в учебно заведение поради стремежи от татко му референдум срещу еврото и запазването на лв.. Костадинов написа, че доста се гордее със сина си поради случката. Гневно и стремително на това реагира депутатката от " Демократична България " Кремена Кунева със сезиране на Министерството на образованието и на отрасловата комисия в Народното събрание.

В обявата си във Facebook Костадинов написа:

" Моят наследник събира подписи за референдума за запазването на лв. в неговото учебно заведение. Последна година е, пълновръстен, и за няколко дни събира съвсем 60 подписа от негови съученици. Твърди, че доста повече желаят да се разпишат, само че за жалост нямат навършени 18 години. Преди два дни обаче се разиграва следната преживелица.

Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, с цел да събере в неговия клас. След малко обаче идва различен, оказал се бабаитът на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава одобрителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и споделя - " ето какво мисля за вашата подписка ". Моето момче умерено му споделя, че в този момент има два избора - или да отиде и да разпечата за наказване 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски:). Любителят на еврото отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите:) Тръгвайки си ядосан, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, само че и синът ми е с неговите другари, като последствието от повторната среща е групово раздадени балтии от последователите на лв. за последователите на еврото:) След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра:)

След случката ползата към подписката станал още по-голям и евентуално в понеделник съвсем всички пълнолетни възпитаници в учебното заведение ще са се подписали:)

Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях:) Защото, до момента в който синът ми разказваше историята, щерка ми, която е на 11 години, от самото начало се тюхкаше, че е дребна, и не може да събира подписи и тя:)

Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и дружно ще пишем историята освен на България, само че и на Европа! "

" Вие давате ли си сметка какво значи това народен представител да предизвика и да управлява насилието на деца в учебно заведение. Или където и да е прочее - пита яростно Кунева на собствен ред в своя обява. - Вие давате ли си сметка до каква степен тъкмо стигна съветската рулетка?

Онзи ден от Народното събрание се надпреварваха с Нинова да крещят “не пипайте децата! ”.

Кои деца?

Тези, които са срещу еврото или които са за него?

Ето в този момент аз ще ви кажа! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, че не знам дали на вас лв. или рублата са ви идея, НО ЗА МЕН ДЕЦАТА СА!

Нашите деца няма да бъдат жертва на платената ви агитация, нито ще разреша да бъдат “мобилизирани ” на едни платени хибридни военни полета!

Още на следващия ден ще сезирам за случилото се и МОН и Комисията по обучение, като се надявам на мощната поддръжка и на Елисавета Белобрадова!

Вие давате ли си сметка?

Ние даваме ли си сметка?

ФРАНКЕНЩАЙН. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР