Лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов хвърли бомба

...
Лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов хвърли бомба
Коментари Харесай

Калоян Паргов хвърли бомба в студиото на Бареков и Байрактаров: БСП готви ГЕРБ за по-малък коалиционен партньор!

Лидерът на столичната организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов хвърли бомба в студиото на Бареков и Байрактаров по време на пилотния епизод на най-новия ефирен план в българския ефир, който беше излъчен онлайн по телевизия Евроком. Социалистът разкри, че Българска социалистическа партия готви ГЕРБ за по-малък съдружен сътрудник в бъдещото 45-то Народно заседание. „ Не можем да приказваме на този стадий за огромна коалиция по немски пример, това не би довело до нищо добро”, безапелационен е Паргов.

Държавата се е отдръпнала от своите функционалности. С тази констатация социалистът заключи политическото положение в страната. Като образци той уточни фактът, че полицията се е трансформирала в фен на това, което случва „ долу на арената” – „ нарушителите стрелят, убиват, а полицията събира единствено гилзии и патрони”.

Като причина за окаяното положение на страната Паргов уточни вероглавството и упорството на ръководещите, които по думите му държат безусловно всичко да се случва под техния надзор и с тяхното утвърждение. „ За последната една година Българска социалистическа партия имаме над 30 законопроекта, които не са приети”, уточни като мотив социалистът.

Паргов разгласи в ефир и че съветниците от Българска социалистическа партия в Столична община през вчерашния ден са поискали оставката на зам.-кмета Тодор Чобанов, а шефът на комисията по просвета в СОС Малина Едрева да се отдръпна като неин ръководител. Поводът - абсурдът с Бронзовата къща, който трябваше да се появи на мястото на някогашния пантеон в София преди месеци и за който бяха изхарчени безотчетно гласуваните 95 000 лева за бетонния фундамент върху някогашния пантеон. „ Кметът Йорданка Фандъкова би трябвало да каже кой е отговорен за неуспеха с инсталацията”, съобщи водачът на Столичните социалисти.

Водещият Николай Бареков отвърна госта обаче, като съобщи, че понастоящем Българска социалистическа партия няма опозиционно държание в Народното събрание и насочи въпроса за какво водачът на социалистите Корнелия Нинова не изиска оставката на премиера Бойко Борисов и какво групировката прави, с цел да завоюва бъдещите избори. Според евродепутата групировката е пасивна и към този момент 5 години не подхваща дейности във връзка със продобиване на вота на жителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР