Лидерът на републиканското мнозинство Мич Макконъл заяви, че е блокирал

...
Лидерът на републиканското мнозинство Мич Макконъл заяви, че е блокирал
Коментари Харесай

Републиканците блокираха искането за оповестяване на пълния доклад за руската намеса

Лидерът на републиканското болшинство Мич Макконъл съобщи, че е блокирал предложение за акт, призоваващ Министерството на правораздаването на Съединени американски щати да оповести пред обществеността цялостното следствие на специфичния прокурор Робърт Мълър по отношение на съветската интервенция в президентските избори на Съединени американски щати, излъчили Доналд Тръмп като победител, съобщи БГНЕС.
По-рано в понеделник водачите на Конгреса на Съединени американски щати от Демократическата партия - представителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и водачът на малцинството в Сената Чък Шумър, приканиха за цялостно обявяване на отчета на Мълър.
Главният прокурор и правосъден министър на Съединени американски щати Уилям Бар показа на Конгреса резюме от четири страници на главните изводи на Мълър, с което постави завършек на две години следствие, хвърлящо сянка върху председателството на Доналд Тръмп. Твърденията са, че Русия се е пробвала да се намеси в изборите през 2016 година и е проникнала в сървърите на Демократическата партия, само че няма открити доказателства за скрито съглашение с лагера на Тръмп. В отчета няма и дефинитивно умозаключение, че Тръмп е попречил правораздаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР