Лидерът на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов призовава българските представители

...
Лидерът на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов призовава българските представители
Коментари Харесай

Костадинов зове властта да вземе мерки с нелегалните по границите ни

Лидерът на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов приканва българските представители на гласуването на страната ни за влизане в Шенген да се опълчват на разделянето сред България, Румъния и Хърватия. оповестиха от пресцентъра на партията.

" На 8 декември, единствено след два дни, българските представители, които и да са те, президентът Радев или министър-председателят имат късмет да покажат, че в действителност са българи и български политици.

Ще се гласоподава приемането на България, Румъния и Хърватия в шенгенското пространство. Ние призоваваме българският представител да не допусне разделянето на трите страни, чието участие в Шенген ще се гласоподава, тъй като това е последният късмет на евроатлантическото болшинство да покаже, че България е равносилен член на Европейския съюз, а не прислужник ".

Според партията каквото му беше поискано от бюрократите в Европейски Съюз, това даде нашият политически хайлайф. " Евроатлантическото болшинство даде оръжия на Украйна, гласоподава закупуването на още чертежи на самолети Ф-16, предадоха Македония, на път са да унищожат спестяванията на българите и да поведат народа ни към още по-голямо обедняване с влизането на България в еврозоната, даже ще рискуват и ще доставят американско нуклеарно гориво, чието потребление е евентуално да е рисково, на път са да закрият българските Топлоелектрическа централа и да унищожат и последната част от енергийния ни суверенитет, само че в договарянията за Шенген се провалят ".

" Ето за какво още един път призоваваме президентът Радев или представителят на страната ни да се опълчи ясно и изрично пред нашите европейски " сътрудници “ на разделянето на страните за приемането им в Шенгенското пространство. Вместо обидчиво да реагираме на изявленията на непознатия общественик Рюте, дано държавното управление вземе нужните ограничения, с цел да опази границата ни, тъй като мигранти от дълго време към този момент се разхождат освен в пограничните региони, само че и в центъра на София ", се споделя в позицията на водача на " Възраждане ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР