Лидерът на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов призовава българските представители

...
Лидерът на ПГ на Възраждане Костадин Костадинов призовава българските представители
Коментари Харесай

Костадинов скочи за Шенген! Какво поиска от Радев

Лидерът на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов приканва българските представители на гласуването на страната ни за влизане в Шенген да се опълчват на разделянето сред България, Румъния и Хърватия. оповестиха от пресцентъра на партията. " На 8 декември, единствено след два дни, българските представители, които и да са те, президентът Радев или министър-председателят имат късмет да покажат, че в действителност са българи и български политици.

Ще се гласоподава приемането на България, Румъния и Хърватия в шенгенското пространство. Ние призоваваме българският представител да не допусне разделянето на трите страни, чието участие в Шенген ще се гласоподава, тъй като това е последният късмет на евроатлантическото болшинство да покаже, че България е равносилен член на Европейския съюз, а не прислужник ".
-->
" Ето за какво още един път призоваваме президентът Радев или представителят на страната ни да се опълчи ясно и изрично пред нашите европейски " сътрудници “ на разделянето на страните за приемането им в Шенгенското пространство. Вместо обидчиво да реагираме на изявленията на непознатия общественик Рюте, дано държавното управление вземе нужните ограничения, с цел да опази границата ни, тъй като мигранти от дълго време към този момент се разхождат освен в пограничните региони, само че и в центъра на София ", се споделя в позицията на водача на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР