Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов заплаши с нахлуване в

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов заплаши с нахлуване в
Коментари Харесай

Костадинов заплаши с нахлуване на 127 хиляди души в парламента

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов заплаши с навлизане в Народното събрание, в случай че бъде признат зеления документ.

" Приеме ли се зеленият документ за влизане в Народно събрание, ще поканим нашите 127 хиляди гласоподаватели да влязат с нас в Народното събрание ", съобщи в ефира на " Нова нюз " той. По думите му това ще е акт на връщане на властта в ръцете на народа.

" Време е представителната народна власт да се трансформира в директна. 80% от българите не желаят да се имунизират. Правителството прави принуда по тази тематика, няма по какъв начин да го одобрим. Скоро ще им се наложи да се сблъскат с гнева на народа. Зеленият документ е противозаконен и дискриминационен ", изясни той.

Според Костадинов разлика сред кабинета на Кирил Петков и този на някогашния министър председател Бойко Борисов няма.

" Не виждам разлика в политиките им. Същите ограничения, които бяха наложени се продължиха от служебния кабинет и ще продължат да се постановат от кабинета на Петков, даже ще бъдат засилени. А част от риториката на ръководещите беше обвързвана с рецензии към ограничаващите ограничения ", добави водачът на " Възраждане ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР