Лидерът на партия Правото Мария Колева обяви кандидатурата си за

...
Лидерът на партия Правото Мария Колева обяви кандидатурата си за
Коментари Харесай

Лидерът на Правото се кандидатира за президент

Лидерът на партия " Правото " Мария Колева разгласи кандидатурата си за президент и се оплака, че против нея и номинирания за вицепрезидент е имало нападение и закани, които са довели до отказването му. Колева посочи, че все пак, ще взе участие във вота и ще откри различен претендент за допълнение на кандидат- президентската двойка, защото счита, че е заслужен претендент и има задача, само че предизвести:

" Мафията, страната се задейства и съумя да откаже кандидата на нашата партия за вицепрезидент. Върху кандидатпрезидентската двойка се реализира един акт на закани. Срещу мене беше упражнено принуждение, гонене, тормоз и до ден сегашен. Заявявам пред жителите на Република България, че в случай че с мен се случи нещо, или с моето семейство, отговорност ще носи основният прокурор, президентът, министър ръководителят, медиите и тези, които са поръчали и са упражнили напън върху нас ".

Колева сподели още, че съперниците й за поста " са подвластни от партиите, които ги издигат, и се борят единствено за власт, въздействие и пари ". Ако не доближи до балотаж, тя би подкрепила Лозан Панов. В листите на партията за парламентарния избор ще има 95% гражданско присъединяване, сподели още Мария Колева. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР