Лидерът на партия Лига Матео Салвини заяви, че работи с

...
Лидерът на партия Лига Матео Салвини заяви, че работи с
Коментари Харесай

Салвини работи с унгарци и поляци за нова фракция в Европейския парламент

Лидерът на партия " Лига " Матео Салвини съобщи, че работи с " поляци и унгарци за съставяне на нова секта в Европейския парламент ", съобщи националната осведомителна организация MTI, представена от Евроактив.
Италианският политик добави, че присъединението към Европейската национална партия (ЕНП) не е на дневен ред в италианската дясна партия " Лига ".
 Трибунал предлага съд против Салвини поради мигранти Трибунал предлага съд против Салвини поради мигранти
Днес специфичен арбитражен съд предложи развой против някогашния италиански министър на вътрешните работи и водач на крайнодясната Лига Матео Салв...
„ В контакт сме с поляци и политическите сили на други страни, унгарци също. Срещнах се с унгарския общоприет консул в Милано в понеделник “, сподели Салвини.
Той сподели: „ Необходимо е нещо ново, ние работим, с цел да създадем нещо ново, тъй като Европа от подобен вид, с остаряло мислене, не е в положение да реагира на изключителни обстановки, по отношение на потребностите на 2021 година “
Докато сега " Лига " е член на групата " Идентичност и народна власт " (ИД) в Европейския парламент, унгарската " Фидес " напусна групата на ЕНП предходната седмица. В Брюксел започнаха да се чудят дали " Лига " може, дружно с " Фидес ", да се причисли към евроскептичната група " Европейски консерватори и реформисти " (ECR), дом на близкия политически съдружник на унгарския министър председател Виктор Орбан, полската ръководеща партия " Право и правдивост ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР