Лидерът на партия Глас народен Светльо Витков претърпя звeрска катастрофа. ...

Лидерът на партия Глас народен Светльо Витков претърпя звeрска катастрофа.

СНИМКИ Светльо Витков претърпя жестока катастрофа, предизвикана със 160 км/ч от млад тузар с джип

Лидерът на партия " Глас национален " Светльо Витков претърпя звeрска злополука. Мелето е било предизивикано от млад шофьор с тузарски джип, най-малко по описа на музикантa, който е и претендент-държавен глава. Инцидентът е станал на Околовръстния път на София, а за него Витков отдели място на стената си във Facebook:

Дами и Господа,

Събота в среднощ, карайки със съобразена скорост от към 80км./ч, поради пътната конюнктура, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с гневна скорост:

Удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената.

Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела.

Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде...

Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крака… мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената.

Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки пострадвания.

След като съумях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един юноша, който се вайкаше и казваше, че си е блъснал главата.

Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките…

На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час., при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента…

Сигурно е от спирачките, а наглецо?

Следва: Обаждане на 112 с упоменаване, че няма жертви. От КАТ дойдоха бързо, знаейки, че сме живи, само че с удивление, че сме без контузии, свършиха професионално работата, а колата за спешна помощ дойде за 10-тина минути. Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект.

След към час и половина протоколи, тестове за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н…

Младежът, шофьор на джипа, си потегли с бодра стъпка.

Искам да Ви попитам, уважаеми, по този начин ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква цена спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил?

Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно!

Няма опрощение за такова държание на пътя!

Младежи и девойки с мощни коли, които се усещат крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, в случай че не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, в случай че няма тежки контузии или починали???

Ето по тази причина не претърпявам чалга-мутренската просвета, тъй като създаде такива “герои ”: надути, нагли и безотговорни същества, без почитание към чуждите права и живот!

Така че стоя с цялото си създание зад каузата:

Да няма такива евентуални убийци по българските пътища и смяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива.

Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, Благодарение единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив: Заради каузите и борбата… тъй че, няма да има отричане!

Източник: novinite.bg