Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов увери, че

...
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов увери, че
Коментари Харесай

Цветанов призна, че всичко за Изборния кодекс е стиковано с Борисов

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов увери, че всяко едно решение, обвързвано с Изборния кодекс, е било стиковано с премиера Бойко Борисов и добави, че от Вътрешна македонска революционна организация са били срещу премахването на преференциите.
Той отхвърли да има договорка с Движение за права и свободи: " Няма никаква сделка, в случай че имахме проект за деяние, нямаше да се случи тази обстановка. " По думите му " всяко едно ръководство лишава от рейтинга, тъй като има промени. "
Припомняме, че в понеделник, 18 февруари, министър председателят Бойко Борисов категорично уточни Цветанов като поел отговорност да не се проваля кворума, което довело до измененията в Изборния кодекс, в това число обезсмислянето на преференцията.
" Мотивът на Българска социалистическа партия за излизане от Народното събрание не е това, което излагат като претекст. Излизането бе вчерашното одобрение на Северна Македония за член на НАТО. " Това съобщи Цветанов пред bTV за напускането на Народното събрание от Българска социалистическа партия. Той добави, че Българска социалистическа партия, излизайки от парламентарната си активност, не е загърбила интернационалната си активност.
По думите му от всичко, което се е случило всеки може да си направи сметка коя политическа мощ пази националния интерес и коя се дистанцира от парламентаризма.
Цветанов добави още, че настояването на Българска социалистическа партия за нов състав на ЦИК е заради обстоятелството, че настоящия ѝ състав е избор на Михаил Михов и Мая Манолова: " Тя (бел.ред. Корнелия Нинова) не може да го преживее. Тя си води вътрешните борби, с цел да може да си разчисти конкуренцията вътре в партията.).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР