Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия във Великобритания Киър Стармър ще

...
Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия във Великобритания Киър Стармър ще
Коментари Харесай

Лидерът на лейбъристите държи ключова реч на конгреса на партията



Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия във Англия Киър Стармър ще жигосах наследството на неговия предходник Джеръми Корбин и ще упрекна държавното управление на Борис Джонсън в некадърност да ръководи в своята тирада в заключителния ден  на конгреса на партията в Брайтън.

Най-голямата опозиционна партия във Англия стяга редиците си и се пробва да се отърси от негативите на предишното, с цел да има късмет да завоюва идващите общи избори.

Речта на Киър Стармър се чака с огромно неспокойствие. Предполага се, че в нея той ще сложи акцент върху оправянето с рецесията с психическото здраве на британците.

Стармър ще обещае, че в случай че лейбъристко държавно управление пристигна на власт, всеки британец ще има достъп до психологично лекуване до месец, като се основат специфични здравни центрове за деца и младежи.

Лидерът на лейбъристите твърди, че има подготвена стратегия за справяне с хроничните проблеми, изпъкнали изключително след идването на пандемията.

Оставката на министъра на трудовата претовареност в сянка Анди Макдоналд, който е лявото крило на партията, хвърли известна сянка върху конгреса, само че упованията са, че с речта си Киър Стармър ще се опита да показа лейбъристите, като партия подготвена и способна да ръководи.

На въпрос на публицист на Би Би Си дали избира обединена партия или продобиване на изборите, Стармър не се поколеба да каже, че изборната победа за него е по-важна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР