Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков отново се превърна в топреализатор

...
Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков отново се превърна в топреализатор
Коментари Харесай

Везенков: Интересуваме се единствено от крайната ни цел

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков още веднъж се трансформира в топреализатор за своя тим, откакто записа 18 точки, 7 битки и 4 асистенции за 20 минути при успеха над Лаврио със 103:75 в отсрочен мач от 15-ия кръг на гръцкото състезание. Това бе 19-а поредна победа за " червено-белите ", които се нуждаят от още три триумфа, с цел да завършат постоянния сезон без загуба.
 Везенков с съвсем съвършено показване пред погледа на началник на Сакраменто Везенков с съвсем съвършено показване пред погледа на началник на Сакраменто
" Не играхме добра отбрана през първото полувреме. Позволихме на Лаврио да вкара доста тройки. През вторите 20 минути се представихме доста по-добре, което беше в основата на успеха ни. Доволни сме от обстоятелството, че това е 19-ата ни поредна победа, само че е ясно, че се интересуваме само от крайната ни цел - купата. Гледаме съществено и съсредоточено върху всеки противник. Сега би трябвало да се подготвим за серия от мачове. Отиваме в негостоприемна зала като тази на Партизан, като това ще бъде тежко предизвикателство за нас. Трябва да направляваме битката и да бъдем невъзмутими ", съобщи Везенков.

Българският национал и съотборниците му гостуват на Партизан в петък от 21:00 часа българско време в " Щарк Арена " в Белград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР